XS

Luotettava ja nopea
Domino A-sarjan XS-kirjoituspääoptio vie mustesuihkutulostuksen uusille nopeusulottuvuuksille. Uraauurtava, uusi ohjelma sekä XS-kirjoituspäävaihtoehto mahdollistavat laadukkaiden koodien tulostamisen vakiokoneita suuremmalla nopeudella.

Domino XS ei ole ainoastaan nopea, vaan se on myös erittäin luotettava. Teollisuudessa, jossa seisokkiaika on erityisen kallista, A-sarjan kirjoittimet tarjoavat korkeimman luotettavuustason ja suorituskyvyn jopa ympärivuorokautisessa ajossa.

Domino XS on suunniteltu erityisesti kohtaamaan asiakkaiden vaatimukset suurinopeuksisissa tuotantolinjoissa, kuten säilyketeollisuudessa, panimoissa sekä kaapeli- ja johdinteollisuudessa, joissa XS voi ylpeillä loistavilla ”start/stop” -ominaisuuksillaan, jotka parantavat dramaattisesti tuotantolinjojen tehokkuutta. Intuitiivinen ja joustava, Domino XS on myös erittäin helppokäyttöinen
Domino XS:än on saatavana monia eri musteita sovellutuksesta riippuen. Dominon ”märän pullon muste” on ihanteellinen pullotetuille juomille. Musteella on erinomaiset tarttuvuusominaisuudet märälle pinnalle jopa korkeilla nopeuksilla, eikä se hankaudu pois jäähdytyksen aikana.

Domino XS:llä voidaan tulostaa suurilla nopeuksilla myös opaque (vaalea) -musteilla, joilla saadaan erinomainen tarkkuus ja kontrasti tummiin pintoihin, kuten kaapeleihin ja johtimiin, tummiin pulloihin sekä muoveihin.

Kuten muissakin Dominon tuotteissa, hyvä huolto ja muu tuki takaavat myös XS:n toimivuuden vaikeissakin olosuhteissa.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: